1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig

(18 customer reviews)
kr. 2.299,00
Masser af sjov leg på vandet med dette fantastiske og alsidige SUP-board … læs mere her

Er 1852 Stand Up Paddle/SUP-board - oppustelig på lager?
Køb 1852 Stand Up Paddle/SUP-board - oppustelig

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
1852 Stand Up Paddle/SUP-board - oppustelig

Mange leder efter den billigste 1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig Produktfakta

  • Navn: 1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig
  • Pris: dkr. 2299.00
  • Varenummer: 11289
  • Returret: 30 dage
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 950
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage

1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig er populær

1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien SUP paddle boards. Vidste du, at du også får hele 30 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig i webshoppen Marineudstyr.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg denne vare. Køber du varer online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Har du styr på bådudstyret og 1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig?

Båden skal i vandet, men er alt klar til turen? Her på siden finder du alt udstyr til båd. Der er gode priser på udstyr til sikkerhed, rig og dæk, elektronik, motor/styring, vedligehold og meget mere. Du finder også de forskellige typer redningsveste, og kan finde den, der lige passer bedst til dig, og dem du sejler med.

Køb 1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig til kun kr. 2299.00 allerede i dag så leveres den direkte til din adresse. Husk du har 30 dages returret.

Du finder de kendte mærker som Volvo Penta, Furuno, Helly Hansen, PLastic Padding, VDO instrumenter, Raymarine, Tesa, Turtle Wax, Garmin, Tite-Lok, Webasto, Berkley og mange flere. Når du køber online, får du vores bedste priser og skal ikke selv afhente, varen sendes direkte til dig – nemt og bekvemt.

Fordele når du køber 1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

18 reviews for 1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig

4.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “1852 Stand Up Paddle/SUP-board – oppustelig”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 11289
Category:

Masser af sjov leg på vandet med dette fantastiske og alsidige SUP-board … læs mere her