1852 kølervæske blå 1 ltr.

(17 customer reviews)
kr. 65,00
Anvendes til vinter konservering og til ferskvandssiden på støbejernsmotorer. … læs mere her

Er 1852 kølervæske blå 1 ltr. på lager?
Køb 1852 kølervæske blå 1 ltr.

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
1852 kølervæske blå 1 ltr.

Mange leder efter den billigste 1852 kølervæske blå 1 ltr. på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

1852 kølervæske blå 1 ltr. Produktfakta

  • Navn: 1852 kølervæske blå 1 ltr.
  • Pris: dkr. 65.00
  • Varenummer: 8412
  • Returret: 30 dage
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 950
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage

1852 kølervæske blå 1 ltr. er populær

1852 kølervæske blå 1 ltr. er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Kølervæske. Og hey – du får jo også lige hele 30 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 1852 kølervæske blå 1 ltr. hos onlineshoppen Marineudstyr.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Har du styr på bådudstyret og 1852 kølervæske blå 1 ltr.?

Båden skal i vandet, men er alt klar til turen? Her på siden finder du alt udstyr til båd. Der er gode priser på udstyr til sikkerhed, rig og dæk, elektronik, motor/styring, vedligehold og meget mere. Du finder også de forskellige typer redningsveste, og kan finde den, der lige passer bedst til dig, og dem du sejler med.

Køb 1852 kølervæske blå 1 ltr. til kun kr. 65.00 allerede i dag så leveres den direkte til din adresse. Husk du har 30 dages returret.

Du finder de kendte mærker som Volvo Penta, Furuno, Helly Hansen, PLastic Padding, VDO instrumenter, Raymarine, Tesa, Turtle Wax, Garmin, Tite-Lok, Webasto, Berkley og mange flere. Når du køber online, får du vores bedste priser og skal ikke selv afhente, varen sendes direkte til dig – nemt og bekvemt.

Fordele når du køber 1852 kølervæske blå 1 ltr. online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

17 reviews for 1852 kølervæske blå 1 ltr.

4.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “1852 kølervæske blå 1 ltr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 8412
Category:

Anvendes til vinter konservering og til ferskvandssiden på støbejernsmotorer. … læs mere her